5.11 + 4.01 + 2.36 en dan nog wat tijd om te lezen en klikken. Enjoy

april 29, 2009

Het meest blij word ik door drie kleine, lieve bloemen die voor mijn deur staan (waarvoor dank!), door kleine, lieve smsjes en zo van die vriendschappelijke toestanden die je niet zomaar voor banaal mag aanzien. Komt daar nog eens een van mijn lievelingsliedjes bij deze ochtend op Stubru, de veel te weinig gedraaide Arcade fire met Rebellion Lies… steeds een grijnzend glimlachje als ik die tekst

come on hide your lovers underneath the covers

hoor. De rest van de lyrics kan me, net zoals meestal alle andere teksten, gestolen worden, want dit nummer swingt. Vandaar ook het bijgevoegde Utubefilmpje, heb ik sowieso al eerder gepost, maar niet NU, niet HIER. Rechtvaardiging genoeg dus.


Verder heb ik nog het vooruitzicht van het illegaal zwemmen vandaag. Neen, geen skinnydip in een public domain, maar stiekem baantjes gaan trekken ergens… het lowprofile dat ik daarbij zal moeten -willen- aannemen legt mij wel de belangrijke vraag op of ik wel kan gaan voor een roze of fluogele badmuts of een standaardblauwe zal moeten nemen?!
Moest ik mijn leven nog een tikkeltje gewaagder leiden, naast dat zwemmen en houden van obscure lyrics, dan zou ik misschien nog wel iemand weten te overhalen om een aantal extra tickets uit de mouw te schudden voor een van dé komende uitverkochte events. Verder blijf ik vaag, je weet nooit welk plan er nog op het voorplan zal treden.
Gisteren ben ik trouwens ook een aan te raden film moeten gaan aanschouwen op het Afrika Filmfestival in Leuven en meer bijzonder in de Kinepolis. The Band’s Visit uit 2008: een komisch, maar ook lichtjes tragisch, traag slepend maar toch prettig en lichtjes gestoord verhaal over een Egyptische militaire fanfare die belandt in Israël, weliswaar op een foutieve locatie. Dan kan ik je ook zeker deze scène, ronduit bijna de beste, niet onthouden! Zo’n grappige toestanden, ik zie het alleen maar in mijn fantasie in het echt gebeuren. Ik stel u voor aan vlnr.: het wenende nichtje aka de blind-date, Papi aka de onbeholpen, onervaren man als het op vrouwen aankomt, Khaled aka the player who wants to take a touristic view at the town. (geen ondertitels maar de beelden spreken voor zich).

En dan tenslotte nog één youtubeje, ik wou oorspronkelijk het nummer stop van I am kloot weten te traceren, maar vond het niet en na een lange overweging koos ik dan maar voor Proof. Zeer eenvoudig, maar let vooral op dat rechteroog (linker wanneer je er recht op kijkt) en wat daarin begint aan te zwellen, let vervolgens zeker ook op de linkermondhoek (of rechter vanuit eigen perspectief). Heerlijk. Of zijn daarover andere meningen?

Advertenties

Eén reactie to “5.11 + 4.01 + 2.36 en dan nog wat tijd om te lezen en klikken. Enjoy”

  1. Jef said

    Ongelooflijk. Wij zijn echt voor elkaar voorbestemd. Maandagavond hebben we op kot besloten dat Rebellion (Lies) bij de beste nummers van de laatste jaren hoort. Ongelooflijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: