Hello, stranger

augustus 5, 2009

Anita gaat vreemd.

Haar minnaar woont om de hoek. Het is de buurman die zo nu en dan een bezoekje brengt aan haar echtgenoot. Dan kijken de mannen samen voetbal en lachen ze met vrouwen. Ook met haar. Maar als de kat van huis is, danst Anita rond hem heen. In catsuit trekt ze van leer. Ze weet van wanten dat vrouwmens.

Anita’s loverboy heet Willy, een naam die klinkt als een klepel van een te traag tikkende klok. Niettegenstaande is hij een snelle kerel, een turbo die niet stilvallen kan. Tja, goed geoliede machines, daar houdt zij van. Willy is de match die haar licht ontvlambare lijf doet branden. Hij stilt haar honger naar passie. Bovendien kent hij plekjes waar haar halve trouwboek nog nooit is geweest. Grommend als een wilde beer stort buurmanlief zich op haar. In ruil zet Anita af en toe haar tanden in zijn behaarde torso.

Zo nu en dan echter overvalt haar de drang eens goed door te bijten. Hem pijn te doen, hem genadeloos af te maken. Naast zijn zweet en zoutig vel ook zijn bloed te proeven. Zijn ribben te doorboren met een stomp maar krachtig voorwerp. Zijn ogen dicht te schroeien met vuur of één of ander bijtend zuur.

Het is het plots opduikende schuldgevoel dat haar tot zulke waanzinnige gedachten drijft. Het maakt haar een ander mens. Hij maakt haar een ander mens, brengt haar tot uitersten van een gevoelscontinuüm. Ze wordt boosaardig en tegelijk zo teder, zo lief dat ze niet weet of ze moet roepen, tieren of heel hevig moet lachen. Het doet haar lijf daveren, haar poriën openen, haar stem grommen. Zo grommen ze samen, hij van opwinding, zij van verwarring, kwaadaardigheid.

Hij weet niet wat het is, bedriegen, hij staat met zijn alleenstaande-status aan de andere kant. Daar waar het niet pijn doet, daar waar het schone leven heerst van cadeaus en saunabeurten. Ze wil het hem inpeperen, kerven in zijn rode, door haar doodgebeten vlees. Tegelijk voelt ze het verlangen hem te waarschuwen. Scheer je weg, vlucht voor ik je genotbezorgende lichaam in stukken snijd en in een fondue van chocolade en vruchten dompel. Ach Willy, ga weg!

Maar Willy blijft, leest enkel liefde op haar schuldbewuste gelaat. Hij voelt geen haat. Hoopt dat ze haar man voorgoed verlaat. Dat hij plots in de deuropening staat, hen betrapt tijdens de daad. Anita wil dat hij gaat. Maar hij blijft en zegt grrr. Zij gromt “grrr”.

Advertenties

2 Reacties to “Hello, stranger”

  1. nasty-jo said

    Iemand hier heeft talent !!

  2. Gielat said

    GIJ stuurt al die teksten in voor die boekskes die gij en vicky lezen!
    Nu alleen nog achterhalen vanwaar die hilarische foto’s komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: